Yritys

Huoltolux Oy kylmäkoneiden, ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut liikeTurun Itäharjulla. Toimialaamme kuuluvat myös kodinkoneiden korjaus ja huolto, sekä varaosa- ja tarvikemyynti.

Nopeaa, ystävällistä ja edullista palvelua

Toimimme Turussa ja sen ympäristökunnissa. Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan kodinkoneet asiakkaan luona. Pystymme varmistamaan asiakkaillemme asentajiemme hyvän laitetuntemuksen ja varaosavalmiuden sekä nopean, ystävällisen ja edullisen palvelun. Toimitilamme Itäharjun Kalevantie 25:ssä ovat tilavat, nykyaikaiset ja varustettu uusimmilla mittalaitteilla sekä työvälineillä. Kattavasta varaosavarastostamme löydät yleisimmät käytettävät osat ja tarvikkeet heti hyllystä.

Olemme jo vuosikymmeniä toimineet tiiviissä yhteistyössä maahantuojien ja valmistajien kanssa. Tämä on varmistanut henkilökunnallemme parhaan koulutuksen ja ammattitaidon laitteiden korjauksissa ja tunnettavuudessa. Koska olemme valtuutettu huoltoliike, saamme aina viimeisintä päivitettyä tietoa tuotteista. Asentajien ammattitaito onkin yksi tärkeimpiä asioita toiminnassamme ja tähän asiaan panostamme jatkuvalla koulutuksella. Tämä takaa myös asiakkaidemme tyytyväisyyden varmoina ja nopeina toimituksina kohtuukustannuksin.

Tervetuloa liikkeeseemme! Katso tarkemmat osoitetiedot »